Laden...
Kickboksen

Kickboksen

550 kcal verbrand
60

minuten

Trainers:
[vc_column width="1/1"][vc_empty_space height="60"][/vc_column]
[vc_column width="1/1" type_bg="transparent" color_bg="#ffffff" img_bg="" img_attr="default" corner="wtrNoRoundedCornersColumn" el_class="" animate="none" delay="0"][vc_column_text animate="none" delay="0"]KICKBOKSEN

De ideale workout, voor mannen én vrouwen. Kickboksen is een zelfverdedigingssport waarbij zowel de handen als de benen mogen worden gebruikt. Bij Kickboksen worden de stoten van het boksen gecombineerd met de trappen uit Karate/Muay thai. Leren Kickboksen houdt in dat een ieder zich bekwaam kan maken in het leren vechten, verdedigen, ontwijken van de aanval en het leren overnemen van de aanval. Daarmee is Kickboksen een uitstekende zelfverdedigingsmethode en een heuse trend geworden. Kickboksen spreekt aan, inspireert en daagt jou uit! Daarnaast helpt het geweldig goed om vet te verbranden, het lichaam te verstevigen, de geest te stimuleren en een sterke positieve mentale houding te ontwikkelen.


Kickboksen een agressieve sport voor mannen? 

Die gedachte is al lang verleden tijd. Wereldwijd wordt kickboksen onder vrouwen steeds populairder. Niet gek, want je traint je hele lijf.

 

Kickboksen bij FRWRD Fight Academy
Tijdens onze kickbokslessen staat het aanleren van technieken en combinaties centraal. Het grootste gedeelte van de les train je met een partner met wie je combinaties uitoefent op pads, stoot- en trapkussens en op de bokszak.

Onze Fight Academy streeft ernaar om de kickbokslessen voor iedereen toegankelijk te houden. Daarom is het bij ons niet verplicht om te sparren.

 

De perfecte workout om af te vallen
Door de combinatie van boks-/traptechnieken en kracht/cardio-oefeningen, wordt tijdens een intensieve training geweldig veel vet verbrand. Van 475 tot wel 830 kcal per uur. Bovendien train je je hart- en bloedvaten. Daarnaast verstevigt kickboksen het lichaam van top tot teen, stimuleert het de geest en helpt het om een sterke en positieve, mentale houding te ontwikkelen. Een belangrijk aspect is het zelfvertrouwen dat men van kickboksen krijgt.[/vc_column_text][/vc_column]

[vc_column width="1/1"][vc_empty_space height="60"][/vc_column]