Senior Fit

Deze lessen zijn geschikt voor deelnemers die de voorkeur geven aan een rustiger tempo en intensiteit. Voor deze lessen geldt geen minimum leeftijd.

Dinsdag10:00 / 10:45
Woensdag12:30 / 13:15
Donderdag10:00 / 10:45

Elke Dinsdag: Balans en Stabiliteit
Deze les richt zich op het verbeteren van balans, coördinatie en stabiliteit door middel van gevarieerde oefeningen die specifiek zijn ontworpen om de spieren te versterken die bijdragen aan een betere stabiliteit. Met een focus op core stabiliteit en houding, helpt deze les om het risico op vallen te verminderen en de algehele stabiliteit te verbeteren, wat essentieel is voor een actief en onafhankelijk leven.

Elke Woensdag: BoksFit en Conditie
Deze energieke les combineert bokstechnieken met cardio- en krachtoefeningen op een aangepast tempo, waardoor het geschikt is voor alle niveaus die een training op een lager tempo willen ervaren. Met behulp van stoot- en trapcombinaties op pads en zakken, samen met intervaltraining, verbetert deze les de algehele kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie en stressverlichting op een toegankelijke manier. Het is een leuke en uitdagende manier om te werken aan het verbeteren van je fitheid en het verbranden van calorieën, zonder dat dit gepaard gaat met hoge intensiteitsoefeningen.

Elke Donderdag: Yoga voor Vitaliteit
Deze rustgevende les is gericht op het verbeteren van flexibiliteit, kracht, balans en het bevorderen van ontspanning en welzijn door middel van yoga-oefeningen en ademhalingstechnieken. Met een combinatie van staande, zittende en liggende houdingen, evenals ontspanningsoefeningen, biedt deze les een holistische benadering om het lichaam te versterken, stress te verminderen en de vitaliteit te bevorderen. Het is een perfecte manier om je dagelijkse routine te verrijken.

JAAR LIDMAATSCHAP

Contractduur 1 jaar, daarna maandelijks opzegbaar.
vanaf €48,- p.m.

FLEX LIDMAATSCHAP

Maandelijks opzegbaar.
vanaf €53,- p.m.