JEUGD KICKBOKSEN

In onze Fight Academy verzorgen wij ook kickbokslessen voor de jeugd
in de leefstijdscategorie van 7 tot 11 jaar.

Maandag17:30 / 18:30
Dinsdag17:30 / 18:30
Donderdag17:30 / 18:30

Tijdens onze kickbokslessen staat het aanleren van technieken en combinaties centraal. Het grootste gedeelte van de les train je met een partner met wie je samen combinaties uitoefent op de pads, stoot- en trapkussens en op de bokszak. Daarnaast leer je met kickboksen goed je lichaam te gebruiken, controleren en te beheersen ter bevordering van de motoriek, lenigheid, coördinatie en stabiliteit. Samenwerking en respect voor elkaar staat bij ons hoog in het vaandel! Vanzelfsprekend is dat de veiligheid van de kinderen voorop staat. Tijdens de lessen is hard contact op het hoofd niet toegestaan.

FRWRD Fight Academy werkt samen met Jeugdfonds Sport Rotterdam

Sporten is leuk en gezond! Het is belangrijk voor kinderen om lekker te

voetballen, op hockey te kunnen, te leren kickboksen of een andere sport te beoefenen. Soms is er niet genoeg geld in een gezin om op les te gaan. Het Jeugdsportfonds Rotterdam sponsort deze kinderen. Zij betalen de contributie of lidmaatschap van de sportvereniging of commerciële sportaanbieder. Een ouder kan een aanvraag doen via een intermediair.
Een intermediair is een leerkracht op de school van uw kind, een buurtsportcoach, een schuldhulpverlener, een jeugdhulpverlener of iemand van uw wijkteam. Ook werkt het Jeugdfonds Sport met het jeugdfonds Cultuur en Stichting Meedoen in Rotterdam.

Kijk voor meer informatie op:
www.jeugdfondssportencultuur.nl

Jeugd Karate

can be canceled monthly.
vanaf €30,- p.m.

Jeugd kickboksen

can be canceled monthly.
vanaf €35,- p.m.